Fordeler med kredittkort og forbrukslån

Forbrukslån

Forbrukslånet er et lån som passer for de aller fleste. Grunnen til at de passer for de aller fleste er fordi det kommer forskjellige folk med forskjellige behov i møte med en fleksibilitet som overgår det vi til vanlig ser. Om det skulle være noen ting som vi ser mer enn andre er det så absolutt at fleksibiliteten forbrukslånet gir gavner mer enn det lånet koster. Mange klager jo over at lånet er dyrt og på denne måten kan det i seg selv virke avskrekkende. Slik er det faktisk ikke.

Fordeler forbrukslån

Det finnes mange fordeler med forbrukslånet og en av de store fordelene er at forbrukslånet kan være billig. Et billig forbrukslån er en av de aller største tingene å trakte etter fordi du kan ende opp med en rente som er lik renten på ditt billån, men istedenfor at lånet er låst til akkurat bilen din så kan du bruke pengene akkurat som du har lyst. Dette gjør at noen forbrukslån er billigere enn for eksempel næringslån, som igjen gjør at det kan være smartere å ta opp lån privat som deretter skytes inn i bedriften.

En annen fordel med forbrukslån er at tilgangen til pengene er nærmere i tid enn andre type lån. Lån som er like nærme i tid er enten for dyre eller så er de ikke store nok. Forbrukslånet er derfor det optimale lånet for deg som ønsker å gjøre store eller små endringer i hverdagen sin, livet eller på jobb.

Kredittkort

Kredittkortet er et kort som representerer et lån som er usikret. Det spennende og fine med dette lånet er at det er rentefritt i en viss periode etter at du har brukt lånet. Det gjør at du kan bruke penger helt gratis. Gratis er jo helt suverent da du kan gjøre akkurat hva du vil med pengene til det har gått 30 til 45 dager. Med andre ord en veldig stor fordel for deg som bruker penger bare en kort periode. Når beløpet har blitt brukt og du har ventet lenge nok er det viktig at du betaler det ned med lønnen din eller på andre måter.

Fordeler kredittkort

Rentefrie lån er en av de aller største fordelene med forbrukslånet. Etter lånet er betalt i en viss periode er det viktig at du betaler det ned. Når du bruker et kredittkort kommer det mange fordeler som bonuspoeng, billige avtaler og forsikringer. En av de aller største fordelene med kredittkortene er nok bonuspoeng med fly om du flyr litt. Noen av oss flyr ikke så mye, men med hjelp av disse poengene kan du dekke en tur dit du ønsker å dra. Flyr du et gang i året til et sted du liker å dra kan det være fint at SAS eller andre dekker dine reiser på en slik måte som du selv ønsker.